miércoles, 25 de julio de 2012

Funda pel mini portàtil i lectura

Doncs, per fi he acabat (o més aviat, m'han acabat de fer) la meva funda pel meu mini portàtil. Per qué dic que me l'han acabat? Doncs, fàcil, he demanat a una botiga que m'hi posessin la cremallera, detall que personalment no sabia com fer-ho i que quedés ferm i bé. Em falta encara molta pràctica i molta confiança per aquestes coses, la veritat. I bé, qué us en sembla??






Qué us en sembla? la cremallera està molt millor del que em pensava, i la veig molt ben acabada. Sort que me l'ha posada un professional! jeejejeje

I ara us ensenyaré la lectura que no m'he pogut resistir de comprar, i que espero trobar un raconet de temps per devorarla:



No és res més que la segona part de les "aventures" de la Flavia. El primer llibre el vaig llegir en una setmana, i em va entusiasmar com feia temps que no ho feia la lectura d'un llibre, així que ho vull tornar a intentar amb la segona part.

lunes, 23 de julio de 2012

Queen of Hearts, Setmana 3

Doncs, aquí us penjo elq ueha donat de si la setmana passada amb aquest enoooorme Haed:

ABANS


 ARA:

I només falta omplir el que queda per acabar la primera pàgina. I malgrat només tenir tres colors tota aquesta pàgina se m'esta fent llarga, potser perqué per ara només veig el que em queda i no el que faig... En fi, a poc a poc s'omple la pica! ;)

martes, 17 de julio de 2012

El meu vestit de núvia

Com ja algunes debeu saber, m'he mudat un parell de vegades, i es clar les capses encara van apilades, i amunt avall, i algunes coses els hi perds la pista durant molt de temps. Una d'aquestes coses "despistades" va ser el meu vestit de núvia, i per fi l'he trobat.

Aquest vestit és especial, ja no només per ser amb el que em vaig casar, si no simplement perqué van ser les meves tietes per branca paterna, qui el van fer i brodar!!! Si noies, una de les meves tietes, amb la seva màquina de cosir me'l va brodar tot, per davant i per darrera, cua inclosa! He de dir que quan va acabar, va jurar no tornar-ne a fer cap de brodat! (la meva cosina es va haver de conformar amb unes puntes de coixí com a detalls per al seu vestit de núvia =P)

Mireu qué bonic és tot sencer, es veu una petita cua, oi:



El brodat, és tota una obra d'art, i és per tota la peça central de davant, i la de darrera:



El detall de la cua, tampoc es queda curt de bonic:




La part del pit del vestit:


Me'l van fer a mida, i me'l vaig emprovar varis cops, i a l'última prova em quedava com un guant, però dels nervis de tot plegat, em vaig aprimar un kilet de no res, que va fer que tot aquell dia anés am el vestit tort, ja que jo m'havia envongit, jajajaja

Llàstima de que no està planxat, ja que estava en una capsa esperant tornar a veure la llum, ara l'he de posar bé a l'armari, i protegit amb una funda, i que no es torni a perdre! M'ha fet molta il·lusió tornar-lo a trobar i tornar-lo a veure.

lunes, 16 de julio de 2012

QS Rain Dragon, Setmana 1

Com que la setmana passada, el repte del cargolet anglés el vaig fer relativament ràpid, i feia pocs dies que m'havia arribat un bastidor nou, vaig decidir posar-me de cap a l'únic projecte que encara no havia començat i que tenia ganes de fer-ho, i mireu quin bon inici:




Aquest Haed demana de l'ús de metàl·lics, i com que són un engorro de treballar en doble fil, i amb un de sol, crec que queda massa pobre, el que faig servir és un fil metàl·lic, més un de cotó d'un color similar, de manera que ajudi, i em sigui més fàcil. No és gaire gustós de treballar-ne, però és millor això, que fer-ho directament amb un sol fil.

I ara us presnento un nou bastidor que m'hé comprat, conjuntament amb les millores d'un que ja tenia:



És un bastidor de la marca American Dreams Products, i per ara n'estic contenta, ja que puc treballar, per fi, les trasseres sense haver de fer contorsionismes!! I com que ja buscava adaptar els antics bastidors de fusta que tinc, a una cosa així, doncs, em vaig anar a Brico King, i em vaig posar a fer manualitats, i això és el resultat!

El material, uns suports per estanteries, de fusta, un tornillos enormes de 8 cm, i unes arandeles, i unes palometes, es clar:




Fent uns forats a les barres laterals dels meus bastidors de fusta, hi he posat les arandeles, els tornillos, i mireu, mireu:






I ara els tinc tots dos un darrera de l'altre, ben col·locats i preparats per fer servir, i ben macos, oi? Ara només hi he de provar les barres llargues pels mega-projectes que estic fent, i llestos!



miércoles, 11 de julio de 2012

Concurs Exprimim les idees!

I aqui està la meva nova creació! Una samarreta amb un cargolet de la Margaret Sherry! Si el voleu fer només cal que us passeu pel seu blog, i l'agafeu! És un freebie!






I li queda de bé al meu nen! I no és perqué sigui sa mare, noooooo! jejejeje =)

lunes, 9 de julio de 2012

10th Doctor Who, setmana 11

I aqui els meus avanços en el meu projecte del Doctor Who.

ABANS:



ARA:


M'ho estic passant bomba amb aquest projecte ;)

martes, 3 de julio de 2012

Que surti!

L'altra dia, al matí, anant amb cotxe amb els nens...

-Màmaaaaa!!! No suuurt! Que marxiiiii!
-Qué no surt, amor?
-Màmaaa! Que marxi! Surt, surt!
-El què?
-Màmaa, no surt el sol de la meva cadira!
-XD...

Si, noies. Estava enfadat perqué li tocava el sol a sobre d'ell, i es clar, de la seva cadira, i volia que el fes fora! Si és que el que no poguem fer les mares,...


lunes, 2 de julio de 2012

Train of Dreams, Setmana 6

I ara us ensenyo el meu avanç del Tren dels Somnis.

ABANS:


ARA:
 

Perdoneu la fotografia. Ja es nota que no és el meu fort, però com podeu comprobar, aquesta setmana ha sigut força resultona, tot i que me l'he dedicat a llegir (he acabat el llibre dels "estranys talents de la Flavia en una setmana, ahir mateix). I al final m'he decidit a acabar de dalt a baix aquest secció abans de passar endavant. =)

Una bossa i un pot de fils

Doncs ja ha marxat un nou mes, i per tant toca posar la foto del pot de fils d'aquest any, i mireu qué ple que es veu ja!



A més a més, vaig portar a fer-me una bossa d'un brodat d'un sal que vaig acabar l'any passat, ja que jo sincerament no m'hio veia en cor, io preferia que ho fes algú més destre, per no arriscar la feina que li vaig dedicar a la labor. I mireu quin és el resultat!





Em van fer les nances alcolxadetes i no em fan mal, quan hi poso pes (que és gairebé sempre) i vaig molt Cómode?

Us agraden les teles que vaig escollir? I recordeu que la bossa NO està feta per mi, només el brodat, que els mérits no són del tot meus.