jueves, 28 de junio de 2012

Setmana lectora

Aquesta setmana he començat un llibre nou, i per ara m'encanta. Feia temps que no queia en aquest hàbit i realment ha sigut un plaer tornar a recaure =)

Porto només 8 capitols, i ja puc dir que val la pena. La nena protagonista no és repel·lent, i és bastant verossimil. I,... m'agrada!

Ja us en parlaré quan l'acabi, que tot sembla indicar que ho faré!

Els estranys talents de la Flavia
d'Alan Bradley

lunes, 18 de junio de 2012

10th Doctor Who, setmana 10

Doncs, bé, la setmana passada al prendre els antihistamínics, els avanços van ser mínims, i no em van acabar de convéncer, així que aquesta setmana passada m'hi he posat de valent i amb ganes per recuperar el temps perdut, i mireu mireu!!!

ABANS:



ARA:






Us ensenyo els ulls, tot i que em falta acabar-ne un, però és que impressiona aquesta mirada, i carai, que queda molt bé, oi? Aquesta setmana si que he avançat força!

Un suport per les Fotos

Aquest diumenge em vaig dedicar a forrar un tauler de cartró dur, amb paper de paret del que va sobrar d'empapelar l'habitació del nen, una mica de cola en spray i llestos.

No ha qudat tan malament, oi? Ara a buscar una manera de penjar-ho a la paret, i posar-hi les fotos, jejeje, i ja tinc un lloc on posar-hi les més maques dels meus nens.


I si, encara tinc pendent d'ordenar la taula, però és que em fa taaaaanta mandra... XD

martes, 12 de junio de 2012

Misteri Resolt!!

El Sal misteriós proposat per la Lomar al forum de px, ja s'ha resolt amb el mntatge final de la labor, ho voleu veure?

Doncs, aquí ho teniu:






El tinc acabat des de fa un parell de setmanes, però no ho he publicat fins que l'organitzadora no ho ha dit, per no aixafar la sorpresa a les més endarrerides =)

M'ha sortit prou maco, no?

lunes, 11 de junio de 2012

10th Doctor Who, Setmana 9

ABANS: 



ARA:



Aquesta setmana ha sigut molt lenta, he pres antihistamínics per l'al·lérgia (que encara no sé a qué), i m'han deixat tan aixafada que no he sigut gens productiva, i m'adormia i estava molt de mal humor per no poder fer res en condicions, així que he decidit no prendre'n més, gratar-me i continuar avançant a cor que vols les labors pendents. Ja veurem quan de temps em dura aquesta resolució. No podia ser que tot el dia estigues adormida i adormint-me com si focin les 12 de la nit!!!

domingo, 10 de junio de 2012

Una mica de tot al diumenge

Avui diumenge he fet feina, però no de labors, sinò de màquina de cosir, i no, no he acabat la meva Frankentilda, i és que per ara no tinc ganes d'acabar-la, peroò ja arribarà. A canvi mireu qué he fet avui:

He acabat la labor del Dath Vader convidant-nos al costat fosc, amb unes temptadores galetes, i l'he convertit en un mini coixí encara més temptador!



Si us interessen els esquemes són gratuïts i estàn en aquesta web DorkStitch

I després he acabat de cosir les vores d'aqesta futura funda de portatil, amb temes molt Whovians, jejeje, i és que en sóc molt fan del Doctor Who, i aquesta funda em fa il·lusió acabar-la, només em queda posar-li la cremallera, peeeerò crec que faré que me la posin, que jo sincerament no m'hi atreveixo, encara:






I per filanlitzar un intent fallit de fer una mini bossa crisantem, que al ser el primer intent, i tenir poca experiéncia amb la màquina de cosir, no és d'extranyar que hagi sortit un petit nyap, però ja m'en sortiré més endavant!



Bé, ha donat de si el amtí del diumenge, oi?? I a sore he pogut netejar una mica l'entrada de casa, jejejeje, avui em sento una superwoman!

lunes, 4 de junio de 2012

Train of Dreams, 5ena Setmana

I ja ha passat una nova setmana, i he acabat la meva primera pàgina del Train of Dreams!!! I no vegeu quina ilu em fa poder dir-ho! I ara les fotos!!


ABANS:



DESPRÉS:
 


Ara només tinc el dubte de saber com continuar, si fer-ho cap a la dreta fent així primer la part de dalt com diu la numeració de l'esquema, o buscar la part de baix i fer-la, i així tenir ja enllestit aquest costat, i no haver de "tornar enrera". Ja veurem com ho vaig, jejeje

I ara us presento el meu pot de fils fins al mes de maig, jejeje



Quina tonteria més gran, però quin goig que em fa veure'l omplir-se a poc a poc i de tants colors! =)