martes, 29 de mayo de 2012

Un bastidor nou casolà

Doncs, ara amb tanta labor gran, amb els Haeds, tenía el problema que cap bastidor era/és prou gran per tenir la tela recollida, i ben posada, a més de que s'embrutava  a l'anar tan lliure, així que aprofitant unes barres laterals d'un altre bastidor de la casa Siesta Frames, i comprant unes barres que hi encaixaven, serrant-les i posant-hi velcro, ja tinc un bastidor de 105cm!!




I aquí podeu veure-ho montat amb la tela de la labor de la setmana, ben tensadeta com a mi m'agrada treballar-hi. El peu, és també és de Siesta Frames, però més endavant ho vull convertir amb dos peus als laterals per poder girar el bastidor totalment, per poder treballar la trasera més bé.


I aquí el meu bitxet, que no ha pogut resistir-se a posar-se davant la càmara per fer la "pose" del Hulk! que ell és molt fort!



I sabeu qué? Ho he fet tota soleta!!! I no m'he fet mal, ni n'he fet als altres! Tot i que la idea de fer-ho jo, i d'atrevir-me ha vingut d'un bon amic, que m'hi ha donat confiança.

P.D. la fusta rectangular que teóricament ha d'aguantar els fulls d'esquema no el trobo molt útil, ja que aixecar i baxar tan la vista mareja, i marcar els paper per saber on ets, es fa complicat si ho tens tan alt. Espero poder-ho modificar suficient, per tenir-ho més a la vora, per ara, les pinces d'estendre la roba van molt bé! =)

lunes, 28 de mayo de 2012

Queen of Hearts, 3era setmana

 ABANS:



 ARA:
 

I per si no quedava clar que és una bogería, el que estic fent, en quan a grandària de la labor, mireu el "llençol" que estic brodant!!!



I encara no he acabat la primera pàgina!

lunes, 21 de mayo de 2012

I ja es veu millor

Us avanço unes fotos de com va quedant el meu despatxet. Encara li falt amolt, però es comença a omplir. I encara em falten 4 capses per obrir!!!


 Com podeu veure els comics van a doble fila i en dues baldes. Encara em falten els de grapa, i la major part dels comics que tinc.


 La taula ara com ara és el centre de totes les coses que necessiten una ubicació més pensada i més entretinguda.



Aqui una mostra d'alguns dels llibres salvats de l'enclaustrament en una caixa de cartró.
 Em falten encara 4 capses on hi ha la major part dels meus llibres, i encara em falta posar bé un munt de fotografies.

sábado, 19 de mayo de 2012

Sisé misteri del Sal Misteriós


Segueixo amb els dos tons, i teóricament aviat sabrem qué serà finalment el Sal Misteriós. Quines ganes tinc de saber si és l'últim o encara n'hi han més objectius!

Ja és més aprop!

Avui, per fi, el meu marit ha començat a posar bé la meva taula de despatx. Si, si, el meu despatx, futur centre de descans, desestressament, manulaitats i futura biblioteca meva! 



A la taula, la vam haver de desmontar per poder-la traslladar millor, ja que és de fusta massissa, i avui ja li han posat les potes, suposo que demà ja li posarem la part de dalt (unes mini estanteries).



Com que és raconera, només hi cap d'una manera al despatx, que és petitó i cuco. I hi posarem estanteries al voltant per que hi pugui posar tot el que tinc. (llibres, comics, i demés revistges d'esquemes, i labors varies). A més a més, mireu que hi puc veure des de la finestra del meu despatxet.




L'entrada de la casa, jejeje, ho tindré tooooot controlat. Llàstima que l'escriptori m'obligui a estar d'esquena. =( Tot i que planejo posar-hi davant una tauleta amb la màquina de cosir, llesta per fer servir en qualsevol moment. =)

A poc a poc, la cosa avança. Ja us aniré informant de com va quedant el meu despatxet d'esbarjo, jejeje, perqué tinc grans idees per posar-hi en pràctica, i moltes ganes de fer-lo servir!!!

viernes, 18 de mayo de 2012

Dinerets!

-Mami, compres això? si?
-No amor, que no tinc dinerets per comprar això.
-Ah, vaaaale! El Pàpi si té dinerets, si? si?

No hi ha res com tenir opcions per tenir-ho clar, oi? I el meu fill de 3 anys sempre les busca totes! jejeje


Màaaamiiiiiiii!!!!

Puc assegurar que 
ÉS TOTALMENT CERT!!!



lunes, 14 de mayo de 2012

jueves, 10 de mayo de 2012

Tauler de suro

Mireu qué he fet amb un tauler de suro, una tela negra (enganxada amb adhesiu en spray per a que no faci bosses), unes puntetes, un parell de gomes primes i unes xinxetes platejades!




Així hi podrà clavar el que vulgui, i el que no, penjar-ho com un estenedor! Qué us en sembla la meva última manualitat! jejeje Ara em toca fer-me'n un a mi! =)

lunes, 7 de mayo de 2012

Inici d'un sal i fils, fils, fils!

Ja he començat el Sal de l'Osset Amorós del foro, i he de dir que je em treu de polleguera, tot i que li estic trobant el com, no em deixa de fer ballar el cap, i en aquesta setmana d'inici el porto així:



He marcat les celles i els ulls i el nas, per poder-me guiar més bé, tot i que crec que un ull el tinc una mica mal col·locat, però d'un sol punt, així que porobablement no el canviï. ja veurem. Sigui com sigui aquest esquema em porta de cap. Així que aquesta setmana el deixaré reposar una mica, i em dedicaré a un dels meus Haeds.

I ara els fils, que fa dos mesos que no ensenyo el pot dels fils, i mireu si n'he fet feina fins ara!

Oi, que fa goig? jejejeje

martes, 1 de mayo de 2012

5é Misteri i un regalet

Booones! Ja feia dies que no postejava res, i no és per res, però no he tingut ni tempsper a pensar-m'ho fer a gust, a més de que els meus braços han estat i continuen estat dolguts dels últims esforços que hem fet per casa. I ara a ensenyar la feina d'aquest dies!

En primer lloc, i tot i que ja feia temps que estava fet, el 5é misteri del Sal Misteriós del foro, a dos tons, per no perdre el sentit dels altres:



I avui, dia 1 de Maig, també és un dia molt especial, doncs, fa 14 anys que el meu marit i jo estem junts (no és el de casament, però, d'això ja en fa una mica menys), així que li he regalat una coseta, que és més un detallet de no res, jejeje



He traduït el text que en l'original deia:" I find your lack of faith disgusting", per una versió catalana, i com podeu veure, el text està posat al meu estil, és  a dir, a "ullimetre". No sé fer les coses d'altra manera, és superior a mi, i mentre quedi bé, crec que val la pena, no?

Si voleu l'esquema original, podeu passar per la pàgina Dork Stitch.com és un esquema gratuït, i no és l'únic que hi ha.