lunes, 28 de febrero de 2011

BC Snapper Time Winter Acabat!

Doncs, si noies, aquest cap de setmana hi he posat el turbo a les agulles i he acabat el BC Snapper Time Winter!! I aquí teniu el resultat!! El fil de Color Variations de la DMC de color blau (núm.4020) ha anat de conya per fer la neu.



Aquí hi havia d'anar unes línies al llac glaçat, però amb el color mateix del fil, crec que hagués sigut carregar-ho massa.


 
I ja està tot! N'estic força contenta del resultat final. Només queden per perfilar els flocs de neu, però ara mateix ja en tinc prou d'aquesta labor, i ho deixo per més endavant. 
 
Ara estic posada en el BC Round, que he decidit fer en lli blanc. La cosa és no deixar les agulles quietes ni un segon! jejeje

viernes, 25 de febrero de 2011

Mini Sal Mussolets

Bé, doncs, en el foro de Punt de Creu en que hi participo, hi estic organitzant un Mini Sal de Mussolets. Són 6 mussolets que descansen un arbre, en diferents posicions. molt monos tots ells, i són força petits cada un (15x13cm aprox.), d'aquí a que sigui un "mini sal".

Aquí us deixo les imatges:







 Mides:
40 x 60 punts

I ara els fils:
B5200 (blanc)
310
340
435
744
772
913
955
961
963
3348
3746
3790
3831
3839
3840
3854

Pel backstitch o perfilat:
839
3346
3746*
3831*

*aquest estan també en la llista de dalt repetits.


Si hi voleu participar, podeu o anar al foro de Punt de Creu o insciure-us aquí. Cada un dels mussolets, o cada objectiu serà enviat cada 2 setmanes aproximadament, per no molestar el que ja estiguem fent com a Sals, i com que és per divertir-nos, doncs, NO hi ha límit d'entrega.

Espero que us agradin!

miércoles, 23 de febrero de 2011

Més cosetes

Avui al migdia m'he posat a transformar aquell parell de cors del Sal dels 100 mini cors, i he intentat per un penjoll, però carai! No he sabut posar el cordó o cinta a lloc, així que es quedarà (em temo) com a coixinet. La meva filla ja me l'ha demanat. No és gran cosa, no m'ha quedat gaire bé, però tampoc gaire malament...

 Aquí d'una cara...

I aquí de l'altre.

La veritat és que he fet les fotos, però no està tancat del tot, l'últim trosset no l'he pogut fer, per falta de temps, i també per no saber com fer-ho i que no quedés un nyap =P

I és que no tenia al meu servei la meva ajudanta, no, no, la meva nena ha començat una labor ella soleta (la tercera, i ara diu que si, que s'hi aplicarà). Vol fer unes tulipes.

Ha començat fa un dia, i no li queda malament,...

I tampoc per darrera sembla que ho faci molt "caòtic"

Sembla que li agrada, i a més a les 7:30 d'aquest matí ja s'ha despertat demanant poder fer-ne abans d'anar a escola!

Avanços!

A poc a poc em vaig posant al dia de les coses, i he anat fent feina entre Sal i Sal, i entre feina i feina.

Doncs, bé, aquí us els poso, primer el del medidor, que malgrat semblava que el tingués abandonat, n'he pogut fer una miqueta, i la cosa tira endavant:


Aquesta abelleta, m'ha donat realment problemes, no hi havia manera de fer-la bé, i mira que és menuda, però se'm resistia, i tot i així l'he feta una linia per sota del que tocava, però em nego a desfer-la per això!


I aquí es veu ja com he començat el penúltim follet, que ahir m'hi vaig poder dedicar gairebé plenament! ^_^

Però no va ser l'únic en que m'hi vaig posar de valent! Mireu quin goig que m'està fent el BC Winter!


El primer quadret, i els primers flocs de neu ja estan acabats, amb el fil DMC color variations de color blau. Maco, oi? I el segon quadret ja el tinc començat!


A veure com em sortirà el llac amb aquest fil! N'estic contenta dels resultats.

domingo, 20 de febrero de 2011

2on Objectiu Lizzie Kate


El mes de Febrer, tot romàntic ell, ja està enllestit. La visita de la Cuchi a casa, em va venir de perles per poder avançar-lo i acabar-lo, jejeje


Aquí podeu veure com queda juntament amb el mes de Gener. Fan goig, oi?

I per arrodonir el dia, la meva nena em va fer un regal preciós! Aquest collaret fet per ella mateixa!



Oi queés preciós??? Mireu si ho es, que el seu germanet me'l pren i se'l posa tot ben cofoi per estar ben "macu" com diu ell. =)

sábado, 19 de febrero de 2011

Un altre premi!

De part de la Cuchitri, i del seu blog em ve aquest premi.



Mil gràcies, nena!!! La veritat és que em fa molta ilu!!! Tot i que encara sóc una pricipiant amb l'agulla i tot just he "sortit de l'ou" com si diguéssim.

Ara bé, aquest premi, té una serie de normes, que aquí mateix us ho copio-pastejo tal i com me l'han passat a mi:

Las condiciones de este premio son:

1) Elegir 5 blogs que consideres sean merecedores de este premio por su creatividad, diseño, material interesante y aporte a la comunidad bloguera, sin importar su idioma.

2) Cada premio otorgado debe tener el nombre de su autora y el enlace a su blog para que todos lo visiten.

3) Cada premiada, debe exhibir el premio y colocar el nombre y enlace al blog de la persona que la ha premiado.

4) Premiada y premiadora, debe exhibir el enlace de Arte y pico, para que todas sepan el origen de este premio.

5) Exhibir estas reglas.


En el meu cas, n'he d'escollir alguns altres blogs per otorgar-li, al seu torn, el premi. I bé, aqúi estan les meves afortunades (i ho sento si no dic totes les que vull, la veritat és que costa decidir quines cinc triar!):

Monste de Imagin Punto de Cruz

Mayeli de Solo Yo
 
Carme de Brodant, brodant

Lunas de los Mundos de Lunas

Lavanda de Vainicas Dobles

Totes elles s'ho mereixen, per la dedicació i la feina que fan, una en els esquemes i les altres realitzant cada labor, i cada idea.

Petons a totes 5!!

jueves, 17 de febrero de 2011

Sorteig a "Las Locuras de Maribel"

 Us poso l'enllaç per a que no us perdeu el sorteig!!


Més Mini Cors!

Ja n'he acabat dos més! Aquests els he fet un "davant" de l'altre, amb la intenció de muntar un busca tisores o alguna cosa així. A veure si tinc prou habilitat per no fer-ho malbé!




La meva nena ja me'ls ha demanat. No ha perdut el temps, jejeje.


Ja sé que no he sigut gaire original amb el color, però qué hi farem, sóc tradicional =P

martes, 15 de febrero de 2011

Una mica de tot al pot

I és per no dir miscel·lània, que està molt vist i s'ha de ser moderna (¬_¬u).

La veritat és que aquests dies han passat vaires coses, com que a la meva nena ja li ha caigut la tercera dent!!! Diumenge va ser el gran dia, i va estar la resta del dia esperant que arribés la nit per poder-la posar sota el coixí!


I al dia següent es va llevar, i ni se n'enrecordava que havia de mirar sota del coixí per veure qué li havia portat el Rantoncito Pérez! XD Se li va haver de recordar!

Pero no va ser un día poc productiu per a ella. Resulta que això de tenir un germanet més petit no li va, però gens, gens, però gens, i sempre em diu que no vol un germanet com ell (pobret). Així que li vaig dir:


Mare- Però qué faries si ara tinguéssis un altre germanet? També diries que no el vols?
Filla- Segur que si que el voldria, mentre no sigui ell (...) però si és una germaneta millor! Li ensenyaria coses, i li llegiria contes! I mira, com que ell és el primer (el germanet que ja té) també li'n llegiria.


No sé si riure o plorar. La veritat és que ho deia tota convençuda, llàstima que ni el seu pare ni jo estiguem per la labor de veure si li cauria més bé una germaneta XD

Caniant de tema, em fa gràcia poder ensenyar com he arribat a doblegar una de les agulles mentre acabava el 5é objectiu del Ackworth School.



Encara no sé com no em vaig fer mal XD

sábado, 12 de febrero de 2011

5é Objectiu Ackworth School

I sembla ser que tinc el "turbo" posat! Avui ja tinc enllestit el 5é objectiu de l'Ackworth School!!



Un dels mig-rossetons no porta el color original, però crec que aquest verd no desentona gaire al costat del vermell burdeus del costat.

I és que en conjunt la labor està quedant moooooolt bé ^_^

viernes, 11 de febrero de 2011

4rt Objectiu Arckworth School

Acabat de fer fa una estoneta!!


Vaig una miqueta retrassada aquest cop, però he anat de bólit les últimes setmanes. Però ja mateix em posaré amb el 5é objectiu!

miércoles, 9 de febrero de 2011

D'estrena!

 La foto sembla que tingui la mà unflada, però és pur miratge, tan sols està rosadeta XD

Doncs, si! mireu qué maca la meva canellera nova! I és que tan d'ordinador, tan de cosir, tan d'amanyagar al petit dimoniet de casa, em passa factura de tant en tant, i cal cuidar-se encara que sigui una miqueta!

I és que també em fa ilu poder estrenar coses i ensenyar-les, que com diu la meva nena:

-és que a mi m'agrada molt tenir coses noves!

Tot i que quan m'ho va dir, intentava convéncer-me de que li comprés noves Barbies ¬¬u El seu argument era el següent:

-Màma, saps perqué m'agraden les Barbies? No és perquè tingui coses roses, no. És perqué té coses ES-PEC-TA-CU-LARS! De debó, máma!

Un bon argument, oi? I si, va dir la paraula "espectacular" remarcant-la ben remarcada!

El medidor de Follets

Doncs, si, a poc a poc (massa realment), entre SAL i SAL, vaig anant fent i acabant el medidor de follets pel bebé d'una amiga meva, que va néixer a final d'any. N'estic força contenta de com va quedant, tot i que les fotos em surten una  mica massa fosques pel meu gust, però com que les faig amb el móbil, no puc queixar-me gaire.


Només em queda perfilar la cara i les mans, i cap al següent! Ara només em faltaran dos follets més per acabar-ho!

Aqui us ensenyo el detallet que l'hi he posat:


Ja sé que no és gran cosa, però m'ha fet il·lusió posar-hi el nom del bebé a la carta. Ja que el medidor és en el seu honor, no sé, m'he pres la llibertat de posar-li.

Realment lamento que les imatges surtin tan fosques, perque els colors d'aquest medidor són preciosos i molt lluminosos. Espero tenir-lo ben acabat per posar-lo directament a la llum del sol i poder-lo ensenyar tal i com és.

lunes, 7 de febrero de 2011

1er Objectiu SAL 100 mini cors

Doncs, aquí deixo el meu primer cor del SAL dels 100 Mini Cors.




Està fet sobre roba texana, amb canyamàs. He aprofitat una vora de pantalons, per convertir-ho posteriorment amb una mini bossa, o alguna altra cosa, ara mateix estic indecisa, i més endavant ja ho decidiré. Són fàcils de fer, i donen poca feina, i es poden posar a on es vulguin.

Ho he fet amb colors de la DMC Color Variations.

1er Objectiu Sal Actufactum

Doncs, aquí està el meu primer objectiu del SAL Actufactum! I no és poca cosa, doncs és la primera labor que faig en lli! si, si, fins ara no m'havia atrevit a der-ho, però vaja, crec que no me n'he sortit gens malament, oi? (perdoneu les fotos,... estan una mica fosques).





Els colors me'ls he passat una mica per alt, ja que he fet servir els que més m'han agradat, i que tenia a mà.

Sé que a les mans hi porten un arbust, peeeeeerò no m'agradava gens, aixíq ue fins que no trobi unn boto adient per posar-hi, així es queda. Potser hi posaré un cor, o una flor, no sé, però allò verd no m'agradava gens!

I ara una mala notícia: no continuaré aquest SAL, tinc massa feina i entre els nens, i les obligacions que se'n deriven no em dona més el dia, així que el deixo, ja que tampoc és que aquest SAL em tingui esmaperduda, i bé, doncs, això.