martes, 26 de julio de 2011

Ackworth School i una coseta més

Malgrat no hagi postejat res de labors ultimament, no m'he quedat quieta ni ociosa, sino que m'he dedicat a avançar tot el que he pogut aquest sal. I aquí tenim els resultats dels meus avenços:

 l'Objectiu 19

 l'Objectiu 20

l'Objectiu 21

I a més, epr rematar aquests dies, he pogut trobar el temps necessari per fer-liun detallet a un nadó, que ja feia mesos que volia fer-li.



Per qué ser petit no treu que se sigui tot un senyor, oi?

6 comentarios:

  1. Qué lindos están tus trabajos. Me encantaron. Por lo que vi estamos juntas en el foro puntoDcruz. Y por eso agradezco tu comentario en mi blog, más viniendo de alguien que vivió la depre y salió de ella. Yo nunca he tenido problemas de ánimo, de repente uno que otro bajón normal, pero es mi madre la que pasa por eso y aunque me preocupa, sé que logrará salir de esta. Sin duda las labores manuales hacen que uno le entregue un puntito más a su vida. Un gran abrazo y gracias por pasar, estaré atenta a tu blog (aunque me cueste un poco el idioma, jeje).
    Besitos.

    ResponderEliminar
  2. Qué bien que estemos en el mismo foro! Qué nick usas? Dame un toque por allí!

    I si, se pasa mal, pero se sale si tienes ganas i voluntad, i a alguien al lado, claro. No temas, Siempre sale el sol.

    I no te preocupes por el idioma, arriba a la derecha he puesto un traductor ;)

    ResponderEliminar
  3. Apa noia, és precios!! I el pitet pel nadó... molt original! M'encanta!! A veure si ens veiem aviat eh.. que la pròxima vegada la teva nina ja haurà canviat totes les dents! jejeje

    ResponderEliminar
  4. Precisament ahir mateix li va caura una dent més!!! jajajajaja

    ResponderEliminar
  5. Hola Silvana. Ja veig que no has perdut el temps amb l`agulla!!! T`està quedant molt maco el sal, i el pitet és super original i divertit.
    Petons
    Sonia

    ResponderEliminar