sábado, 12 de diciembre de 2009

1era Nit

Ja ha passat la primera nit, i he de confessar que ha sigut molt més fácil del que em pensava. No us sorrpengueu, no he descansat gaire, però el resultat ha sigut força optimista. Us explico:

A les 20.00 poso a dormir al meu "petit monstre", i com era d'esperar els seus brams han sigut épics, i força conmovedors. Però després dels minuts recomenats, i de les vegades que han fet falta entrar a la cabra per fer acte de preséncia i així calmar al petit, a passat que als 3/4 d'hora de "métode" el petit s'ha quedat "fregit" durant 4 hores!!! I seguides!!! (i no, no ho dic en conya, que per a mi és tot un "logro").

Per descomptat, a les 4 hores s'ha desvetllat, i tornada a començar amb el "métode". A la mitja hora aproximadament, la son la tornat a véncer, i tres horetes més de descans, abans de tornar-se a desvetllar i començar la serenata de brams varis. I tornada a començar, i a la mitja hora Morfeu ha fet la seva feina, donant-e gairebé 4 horetes, fent que encarar el matí fos diferent.




Potser pensareu que m'he aicxecat les mateixes vegades que sempre. Si. Però aquest cop, ell ha hagut de cedir, sense que me'l posés a sobre per consolar-lo: la manteta i el peluix, el nom del qual és Titu, han fet la seva feina.

Per a la migdia da d'avui, he fet el mateix, i bé, ha dormit 30 minutets, cosa que he agraït. Però encara està lluny de l'horeta que caldria que fes. Tot arrivarà.

A poc a poc i amb bona lletra acabarem en que ell mateix s'adormirà i dormirà fins al dia següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario